THE BASIC PRINCIPLES OF VERIFICARE ISTORIC AUTO

The Basic Principles Of verificare istoric auto

The Basic Principles Of verificare istoric auto

Blog Article

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați internet site-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a site-ului nostru.

Cumpararea sau detinerea unui automobil furat te poate costa foarte mult; nu numai ca nu ai putea sa-l pastrezi, dar nici nu ti-ai primi banii inapoi. Modificarea kilometrajului

Verifica bazele de day de vehicule furate pentru a te asigura ca este legal sa achizitionezi vehiculul. In cazul in treatment documentele sunt autentice si vehiculul este legal, poti fi sigur ca nu a fost furat si nu este inclus in nicio baza de day de vehicule furate.

Daca nu faci asta, poti sfarsi prin a plati un pret prea mare. Tine minte, poate fi foarte scump sa repari defecte ascunse. Vezi mai jos cele mai importante elemente la treatment trebuie sa fii atent cand cumperi o masina rulata.

Procesul de verificare VIN este simplu si speedy. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti seria de sasiu sau codul VIN al vehiculului pe treatment doresti sa il verifici.

Verificarea VIN este un proces prin care introduci seria de sasiu a masinii intr-un sistem specializat pentru a obtine informatii detaliate despre respectivul vehicul. Acest sistem este alimentat cu o baza de day vasta ce contine informatii despre milioane de vehicule.

Vrem să arătăm lumii că datele automobilistice sunt utile pentru mult mai multe lucruri în afară de rapoarte istorice – este ceva ce ne propunem să demonstrăm pe viitor!

Spre exemplu, dacă istoricul auto al exemplarului găsit este unul cu probleme, clientul se afla într-un avantaj în procesul de negociere și aici poate obține o reducere semnificativă de preț.

4. VinAudit – Aceasta aplicatie se adreseaza in special pietei din Statele Unite si iti ofera un raport detaliat despre istoricul unui vehicul pe baza numarului de identificare al acestuia (VIN). Poti afla informatii despre accidente, rechemari si multe altele.

Cu AutoDNA, vei avea la dispozitie toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta in achizitionarea unei masini next-hand.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si aplicatia iti va furniza toate informatiile din baza de date.

Raport istoric al vehiculului cu day de provider Mercedes-Benz. Fereastra ta către trecutul mașinii La cumpărarea unei mașini next hand, unul dintre cele mai importante elemente de luat în considerare este istoria acesteia. Mercedes-Benz, una dintre cele mai recunoscute mărci din lume. Datorită serviciului

Este significant de mentionat faptul ca aplicatia RAR poate fi accesata cu usurinta de pe telefonul tau mobil, direct pe web-site-ul oficial al Registrului Auto Roman. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci numarul de inmatriculare al masinii si vei primi raportul complet si detaliat.

Cu ajutorul raportului Inspector Auto, vei avea acces la toate detaliile importante, precum data ultimei revizii, kilometrajul la treatment s-au efectuat reviziile si informatii despre orice interventii mecanice sau operatiuni de services.

Report this page